Nieuwbouw

Bent u van plan om op korte termijn een nieuwe woning te bouwen? Ons bouwbedrijf staat u graag bij tijdens de nieuwbouw van uw woning. Samen met u zorgen we voor een perfecte uitvoering van uw wensen, rekening houdend met uw persoonlijke smaak. Wilt u bijvoorbeeld een woning in een klassieke stijl, of krijgt een moderner model uw voorkeur? Niet alleen is de vorm van uw woning van invloed op de uitstraling, ook dient u nauwkeurig een keuze te maken tussen de verschillende soorten stenen, ramen en deuren. Een dieprode steen heeft immers een warmere uitstraling dan een veel lichter type baksteen! Naast de werkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning, denken we tevens graag met u mee over de indeling en inrichting van uw kamers.

Werkzaamheden binnenin uw woning

Nieuwbouw_(in_aanbouw)_Berkel_en_RodenrijsWerkzaamheden die bouwbedrijven binnenin uw woning uitvoeren tijdens de nieuwbouw van uw huis zijn onder meer het aanmaken van aansluitpunten voor de verlichting en televisie, het leggen van elektriciteitskabels tussen uw muren, het aansluiten van de verschillende leidingen in uw woning, enzovoorts. Om dergelijke klussen uit te kunnen voeren, worden verschillende partijen ingeschakeld: een elektricien, een loodgieter en bijvoorbeeld een dakdekker voor het leggen van de dakpannen of het aanbrengen van een ander type dakbedekkingsmateriaal.

Bent u er al uit, hoe u de verschillende ruimtes in uw woning gaat indelen? Waar komt het toilet in de badkamer? Hoe wilt u de woon- en slaapkamer verlichten? Enzovoorts.

Aan de slag!

Als alle plannen voor de nieuwbouw van uw woning rond zijn, kunnen onze professionals voor u aan de slag gaan. Samen zorgen we voor een perfecte uitvoering van uw wensen, zodat u straks in een zeer fraaie woning woont, die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Zowel aan de binnenzijde van uw woning, als ook aan de buitenzijde! Wanneer kunnen we de eerste steen voor uw woning leggen?