De juiste waarde voor de juiste prijs

Het verkopen van een woning is niet iets wat u dagelijks doet. Daarom is het dan ook zeker aan te raden om bij de verkoop van uw woning op een weloverwogen manier te werk te gaan. Dat wil zeggen dat u van tevoren goed na moet denken over uw eigen wensen ten aanzien van de verkoop. En als het dan eenmaal zover is en u gaat uw woning verkopen dan is het van belang om te weten wat uw woning waard is. Alleen met de juiste waarde bepaalt u immers de juiste vraagprijs.

Vragen staat vrij

Hoe snel uw woning verkocht kan worden en tegen welke prijs is geheel afhankelijk van de huidige woningmarkt. Omdat u hier logischerwijs niet het gehele inzicht in heeft is het verstandig om hier advies over te vragen. Onder het mom van ‘Wat is mijn huis waard?’ bent u namelijk geheel vrij om een gratis waardescan voor uw woning uit te laten voeren. Het voordeel hiervan is dat uw woning geheel wordt nagelopen door een professional. Waarna u volledig op de hoogte wordt gebracht van de verkoopsituatie omtrent uw woning. Het draait namelijk niet om wat u uw pand waard vindt, maar om wat uw woning op de markt waard is.

Een goed begin is het halve (verkoop)werk

Middels een geheel vrijblijvende waardebepaling wordt uw woning van boven tot onder bekeken. Van het aantal vierkante meters aan woonoppervlak tot de ligging van de tuin, de staat van onderhoud en de straat waarin het pand staat, maar ook vraagprijzen van soortgelijke woningen en laatprijzen van reeds verkochte panden worden meegenomen in een advies. Uiteraard wordt er zelfs rekening gehouden met de gemeenteplannen in uw omgeving. Op basis van de bevindingen die hieruit voort komen wordt een inzetprijs bepaald voor de verkoop van uw woning. Een goed begin is de juiste verkoopprijs.